Сања Кутаноска е CIPD-квалификуван специјалист за човечки ресурси и ентузијаст кој сака да ги спроведува идеите во акција. Како тимски играч, секогаш е подготвена да вложи дополнителен труд за да се осигура дека сите членови во тимот се поддржани и успешни.

Таа има работно искуство во различни индустрии со голем број на организации. Како специјалист за човечки ресурси, Сања сака да им помага на луѓето во нивниот раст и развој.

Во слободно време Сања ужива да патува и да запознава луѓе со различни култури, а кога не е на пат, сака да поминува време со нејзините најблиски.