Драгана Митовска Николовска е дел од тимот за човечки ресурси од 2022 година. Таа е магистер за човечки ресурси, а исто така има завршено додипломски студии по англиски јазик и филологија.

Работата во различни средини ѝ даде длабок увид во областа на човечки ресурси. Таа го пронајде својот пат во образованието и е од огромно значење во тимот за човечки ресурси. Емпатијата и разбирањето на вработените се нејзиниот главен фокус, а исто така таа е вклучена во различни проекти за човечки ресурси, како и организирање настани.

Драгана помага во водењето на целиот процес на регрутирање во нашата компанија на сите вработени и тренери. Неверојатно е како мала промена може да направи голема разлика!