Краток преглед

  • Позиција: Хонорарен предавач за MS Office (Word, Excel, Power Point)
  • Часови: Желба и способност за пренесување и споделување на знаење.
  • Искуство: 1+ година работно искуство со MS Office

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови може да го испратат своето CV со назнака “Хонорарен предавач за MS Office“ на следната е-маил адреса: kariera@semos.com.mk.